Verminix pölyte 100g. Lutikoille, sokeritoukille yms, 1kpl

12,95  (alv. 0 %: 10,44 )

VermiNIX on erittäin hienoksi jauhettua kivijauhetta (piimaa). Jauhe tarttuu torjuttavan eliön ulkoiseen tukirankaan/vahakerrokseen aiheuttaen sen kuivumisen ja kuoleman. Tuote toimii tehokkaimmin ollessaan täysin kuivaa. VermiNIX ei liukene veteen, mutta saattaa paakkuuntua kosteudesta.

Käyttöohje
Levitä pölytettä ohut kerros (10–20 g/m²) paikkoihin, joissa torjuttavia eliöitä esiintyy, tai niiden kulkureiteille, jotta hyönteiset joutuvat kosketuksiin VermiNIX-pölytteen kanssa. Anna jauheen vaikuttaa vähintään 7 päivän ajan. Toista käsittely aina tarvittaessa. VermiNIX-pölyte tulisi käyttää ainoastaan sisätiloissa. Sivulliset eivät saa olla paikalla jauheen levityksen aikana. Käsitellyn alueen on oltava ihmisten ja kotieläinten ulottumattomissa käsittelyn aikana. Levityksen aikana on suositeltavaa käyttää sopivaa suojavaatetusta ja-käsineitä sekä silmien-, hengitys- tai kasvojensuojaimia. Älä käytä huokoisilla, vaikeasti puhdistettavilla pinnoilla. Torjunnan jälkeen pölyte poistetaan joko märällä siivousliinalla tai hienosuodattimella varustetulla pölynimurilla.

VERMINIX

– Torjunta-aine ryömivien tuhohyönteisten kuten seinäluteiden eli lutikoiden, muurahaisten, sokeritoukkien, ja kanapunkin torjuntaan
– 100 % piimaata
– Pitkävaikutteinen
– Hajuton
– Soveltuu luonnon-mukaiseen tuotantoon
– Niveljalkaisten torjuntaan varastotiloissa, keittiössä ja muissa säilytystiloissa.

Vaikuttava aine: Piimaa 100 %. CAS: 61790-53-2
Hyönteismyrkky, lupanumero TUKES-2016-BTA-003

19 varastossa

Scroll to top
Haittaeläinhallinnan ja tuholaistorjunnan palvelut Pirkanmaalla ja Satakunnassa!