Palvelut

Palvelemme pääosin Satakunnan ja Pirkanmaan alueella.

Tälle sivulle on kerätty osa palveluvalikoimastamme. Ota rohkeasti yhteyttä, vaikka et löytäisikään tältä sivulta kuvausta työstä, joka odottaa tekijäänsä. Haittaeläinhallintaan liittyvät pienet kiinteistöjen kunnossapito -ja rakennustyöt onnistuvat meiltä myös. Esimerkkeinä tehdyistä töistä jyrsijäverkotusten asennukset, sokkelien tiivistykset ja puiden oksien harvennukset. Uudisrakentaminen ja huoneistoremontit eivät kuulu toimialaamme.

Asuminen

Kotitaloudet, vapaa-ajan asunnot ja taloyhtiöt ovat päivittäisiä työkohteitamme. Jyrsijät, lentävät ja ryömivät hyönteiset, haittalinnut ja ajoittain myös oravat aiheuttavat harmia ja meidät kutsutaan apuun. Työ voi olla kertaluonteinen, esimerkiksi häiritsevässä paikassa olevan ampiaispesän poisto tai muurahaistorjunta. Jyrsijöiden torjunnassa asiakkaan kanssa sovitaan haluttu torjunnan kesto, usein tilanteeseen helpotuksen tuovan alun jälkeen torjunta halutaan jatkuvaksi, jolloin estetään vastaavat ongelmat tulevaisuudessa. Kuluttaja voi hakea torjunnan työn osuudesta kotitalousvähennystä.

Meillä on myös ammattilaatuisten torjuntavälineiden verkkokauppa, josta löytyy omatoimiseen torjuntaan välineistöä. Mikäli olet epävarma omatoimisen torjunnan välineistä, voit olla meihin yhteydessä. Opastamme mielellämme oikeanlaisten välineiden hankintaan ja käyttöön liittyvissä asioissa.

Maatalous

Yrityksemme sijaitsee maaseudulla, joten on luontaista meille toimia maatalouden parissa haittaeläinhallintaan liittyvissä asioissa. Maatalouden tuotantolaitoksissa työkohteet liittyvät usein torjuntaruiskutuksiin, jyrsijätorjuntaan, haittalintuihin ja haittaeläinhallinnan konsultaatioon.

Elintarviketeollisuus

Elintarvikkeita valmistavan, varastoivan tai myyvän toimijan on lakisääteisesti huolehdittava ennaltaehkäisevästä haittaeläinhallinnasta. Monesti varsinkin isommilla elintarvikealan yrityksillä on jokin sertifikaatti. Sertifikaattien tarkoituksena on standardisointien kautta vahvistaa ja varmentaa elintarviketurvallisuutta. Suomessa elintarvikealan standardisoituja toimijoita valvotaan ja se puolestaan varmistaa, että asiakkaat saavat turvallisia ja laadukkaita elintarvikkeita. Tässä ketjussa on haittaeläinhallinta isossa roolissa. Meillä on kokemus ja tietotaito FSSC, ISO ja BRC-sertifikaattien mukanaan tuomista vaatimuksista. Käytössä on digitaalinen reaaliaikainen raportointimalli, jossa asiakas saa omat tunnukset asiakasportaaliin. Raportin asemakohtainen trendiseurantaan perustuva raportointi helpottaa asiakkaita seuraamaan haittaeläinhallinnan historiatietoja. Toiminnan auditoinnin yhteydessä asiakasportaalista on apua haittaeläinhallinnan laatua todennettaessa.

Teollisuus

Monilla teollisuuden aloilla on huomattu haittaeläinten esiintyminen ja niiden ajoittainen päätyminen toimitusten mukana asiakkaalle. Vaikka elintarvikkeita ei käsiteltäisikään, esimerkiksi jyrsijät saattavat löytää suojaa ja ravintoa tehtaista. Asiakkaan löytämä jyrsijä toimitetun tilauksen mukana on mainehaitta, joka voi katkaista koko asiakkuuden. Jyrsijäpopulaation kasvu tehtaassa voi tuoda myös mittavat kustannukset esimerkiksi poikki jyrsittyinä sähköjohtoina, vesiputkina ja muina tuotantokatkoksia aiheuttavina haittoina. Jyrsijäpopulaatio ei ole tehtaan työntekijöillekään miellyttävää. Jyrsijät sotkevat paikkoja ja levittävät monia tauteja.

Kauppa ja ravintola

Toimijoita, jotka toimivat elintarvikkeiden parissa velvoitetaan lakisääteisesti huolehtimaan, että elintarvikkeet ovat turvassa haittaeläimiltä ja niiden levittämiltä sairauksilta. Helpoimmin vaatimus täytetään ulkoistamalla haittaeläinhallinta meille. Asiakkaan kanssa räätälöidään kohteeseen sopiva kokonaisuus, jossa huolehditaan jyrsijätorjunnasta sekä lentävistä ja ryömivistä hyönteisistä.

Scroll to Top