, , , , ,

Torjuntapaketti ryömiville hyönteisille, levitin ja 2 x Verminix-sirote

99,95 

Tuotteen alin hinta viimeisen 30 päivän aikana: 99,95 

Pakkaukseen sisältyy ammattilaatuinen sirotelevitin ja kaksi pulloa Verminix-sirotetta. Levittimessä on erilaisia suulakkeita erilaisiin käyttötarkoituksiin. Suurin suulake lutikoiden torjuntaan ja pienin tupa-ja hirsijumien kolojen täyttämiseen sirotteella. Täytä levitin noin puolilleen ja purista. Sirote leviää ilman mukana kohteeseensa. Lisää Verminix-sirotetta saat tilattua verkkokaupastamme.

Levittimen suulakkeita tilattavissa erikseen lisää verkkokaupastamme.

VermiNIX on erittäin hienoksi jauhettua kivijauhetta (piimaa). Jauhe tarttuu torjuttavan eliön ulkoiseen tukirankaan/vahakerrokseen aiheuttaen sen kuivumisen ja kuoleman. Tuote toimii tehokkaimmin ollessaan täysin kuivaa. VermiNIX ei liukene veteen, mutta saattaa paakkuuntua kosteudesta.

Käyttöohje
Levitä pölytettä ohut kerros (10–20 g/m²) paikkoihin, joissa torjuttavia eliöitä esiintyy, tai niiden kulkureiteille, jotta hyönteiset joutuvat kosketuksiin VermiNIX-pölytteen kanssa. Anna jauheen vaikuttaa vähintään 7 päivän ajan. Toista käsittely aina tarvittaessa. VermiNIX-pölyte tulisi käyttää ainoastaan sisätiloissa. Sivulliset eivät saa olla paikalla jauheen levityksen aikana. Käsitellyn alueen on oltava ihmisten ja kotieläinten ulottumattomissa käsittelyn aikana. Levityksen aikana on suositeltavaa käyttää sopivaa suojavaatetusta ja-käsineitä sekä silmien-, hengitys- tai kasvojensuojaimia. Älä käytä huokoisilla, vaikeasti puhdistettavilla pinnoilla. Torjunnan jälkeen pölyte poistetaan joko märällä siivousliinalla tai hienosuodattimella varustetulla pölynimurilla.

Puuainestuholaisia torjuttaessa puhdista toukan tekemästä kolosta puru pienellä poranterällä, paineilmalla, rautalangalla tms. Laita sirottimeen pienin suulake levittimeen paikalleen ja työnnä se kolon perälle. Vedä suulake rauhallisesti ulos samaan aikaan levitintä puristaen jolloin Verminix sirote tunkeutuu koloon. Toista käsittely tarvittaessa heti perään ja jätä kolo rauhaan.

VERMINIX

– Torjunta-aine ryömivien tuhohyönteisten kuten jumien, seinäluteiden eli lutikoiden, muurahaisten, sokeritoukkien, ja kanapunkin torjuntaan
– 100 % piimaata
– Pitkävaikutteinen
– Hajuton
– Soveltuu luonnonmukaiseen tuotantoon
– Niveljalkaisten torjuntaan varastotiloissa, keittiössä ja muissa säilytystiloissa.

Vaikuttava aine: Piimaa 100 %. CAS: 61790-53-2
Hyönteismyrkky, lupanumero TUKES-2016-BTA-003

Saatavuus: 12 varastossa

Scroll to Top