, , , , , , ,

Clean Kill Pyretriini, kirpuille, täille yms 375 ml

17,95 

Tuotteen alin hinta viimeisen 30 päivän aikana: 17,95 

Clean Kill Pyretriini on käyttövalmis mikrokapseloitu hyönteisspray hyönteistentorjuntaan sisätiloissa. Sillä on nopeaa kosketusvaikutusta ja pitkäaikaisvaikutusta kaikkiin ryömiviin ja lentäviin tuhohyönteisiin, mukaan lukien huonekärpänen, hyttyset, muurahaiset, sokeritoukka, kirput ja vaatekoi. Teho kestää jopa 4 viikkoa. Ei torakoiden tai lutikoiden torjuntaan.

Käyttö: Ravista Clean Kill Pyretriini hyvin ennen käyttöä. Suihkuta valmistetta pienelle huomaamattomalle alueelle värinkestävyyden ja värjäytymisen varmistamiseksi ennen täydellistä levitystä Pidä pullo n. 30 cm päässä pinnoista ja suihkuta, kunnes ne ovat kosteat. Käsittele esim lattioita, seiniä, halkeamia, rakoja, pesuallasten alla olevia pintoja, jääkaappien ja uunien taustoja. Voit suihkuttaa suoraan hyönteisiin, tai sinne missä niiden on havaittu oleskelevan.

Koirien pedit ja makuualustat: Suihkuta suoraan kirppuihin. Käsittele koirien makuualustat ja niiden ympäristö. Makuualustan normaali puhdistus ennen valmisteen käyttöä on myös tarpeen hyvän tehon saamiseksi. Älä käytä valmistetta koirien iholle tai turkille.

H411 Myrkyllistä vesieliöille, pitkäaikaisia haittavaikutuksia.

EUH208 Sisältää 1,2-bentsisothiatsol-3(2h)-onia. Voi aiheuttaa allergisen reaktion.

Käytä biosideja turvallisesti. Lue aina merkinnät ja valmistetiedot ennen käyttöä.

Saatavuus: 22 varastossa

Scroll to Top