Ale!
,

Cooper muurahaisrasia 4kpl

9,95 

Tuotteen alin hinta viimeisen 30 päivän aikana: 10,95 

Hyönteismyrkky muurahaisten torjuntaan taloissa ja terasseilla. Noudata käyttöohjeita.

Käyttöohje: Rasiassa oleva syötti houkuttelee muurahaisia. Tuote on pakattu syöttiasemaan, joka avataan painamalla se irti pidikkeestä.

Tämän jälkeen muurahaiset pääsevät syöttilaatikkoon. Aseta syöttiasema alueelle, joka on suojassa kosteudelta ja sateelta sekä lähellä muurahaisten pesää tai polkua. Älä aseta tuotetta suoraan auringonvaloon tai lähelle muita lämmönlähteitä. Aseta syöttilaatikko vain kovalle pinnalle. Kuolleita muurahaisia ei näy kuin muutamia tai ei lainkaan, koska torjunta-aineen vaikutus alkaa vasta muurahaispesässä. Aseta syöttilaatikko torjunta-alueelle vähintään 14 vuorokauden ajaksi. Poista asema, kun muurahaisia ei enää näy. Vaihda syöttilaatikko, jos se on tyhjä ja muurahaisia näkyy edelleen. Enintään yksi syöttilaatikko/7,5 m2.

Tehoaine:

1R-trans-fenotriini, 1g/kg

Valmistetyyppi: RB

Voi aiheuttaa allergisen ihoreaktion. Myrkyllistä vesieliöille, pitkäaikaisia haittavaikutuksia. Säilytä lasten ulottumattomissa. Lue merkinnät ennen käyttöä.

Pese kädet huolellisesti käsittelyn jälkeen. Syöminen, juominen ja tupakointi kielletty kemikaalia käytettäessä. Vältettävä päästämästä ympäristöön. JOS KEMIKAALIA JOUTUU IHOLLE: Pese runsaalla vedellä. Jos ilmenee ihoärsytystä tai ihottumaa: Hakeudu lääkäriin. Hävitä sisältö vaarallisena jätteenä. Tyhjä pakkaus voidaan hävittää sekajätteenä.

Käytä biosideja turvallisesti. Lue aina merkinnät ja valmistetiedot ennen käyttöä.

Saatavuus: 34 varastossa

Scroll to Top