Lutikka paketti yhteen makuuhuoneeseen

109,90  (alv. 0 %: 88,63 )

Yhden makuuhuoneen lutikkasetti. Setti sisältää 4kpl Nattaro ansoja sekä niiden feromonihoukuttimet, 4kpl bed bug (lude) liima-ansoja, sekä 12kpl Bugo liima-ansoja sängynjalkoihin.

Bed bug (vihreä)

Liima-ansa erityisen houkuttavalla liimaseoksella lutikoille. Poista taustapaperi ja ansa on käyttövalmis. Ansan voi taitella kolmion muotoon jolloin tahattomat osumat liimapintaan estyvät. Lutikka menee houkutinaineen houkuttamana liima-ansaan ja jää kiinni.

Nattaro (harmaa muovikuppi)

Nattaro Scout lutikka-ansa on monipuolinen ammattilaisten käyttämä ansa. Feromonia sisältävä houkutinnappi saa lutikat kiipeämään muoviseen ansaan jonka sisäpinta on liukas. Lutikat eivät pääse kiipeämään ansasta liukkauden vuoksi pois. Nattaro Scout ei tapa lutikoita vaan sillä saadaan pyydystettyä ne elävinä ansaan. Toisaalta Nattaro Scout on hyvä varmistaja jos on epäily lutikoista esim makuuhuoneessa. Suositus on neljä ansaa yhtä makuuhuonetta kohden. Feromonihoukutin kestää noin kolme viikkoa. Toimitus sisältää neljä kappaletta ansoja sekä houkutinnappeja. Uusittavia houkutinnappeja löydät lisää erikseen valikoimastamme.

 

Bugo (pyöreä liima-ansa lattialle sängyn jalkaan)

Bugo-hard lutikka-ansa on myrkytön liima-ansa lattialle sängynjalkoihin joiden halkaisija on max 8cm. Luteet tarttuvat liima-ansaan yrittäessään kiivetä sänkyyn. Hard malli on koville lattiapinnoille. Valikoimistamme löydät myös Carpet mallin joka on matoille ja pehmeille alustoille. Bugo liima-ansa säilyy käyttökuntoisena taustapaperin poiston jälkeen noin 8 viikkoa.

 

 

 

 

12 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Scroll to top
Olemme nyt Satapirkan Tuholaistorjunta Oy - Haittaeläinhallinnan ja tuholaistorjunnan palvelut Pirkanmaalla ja Satakunnassa!